Amikor már azt gondoltuk, nincs több Charlie Sheen-ben, akkor megjön az EPIC interjú autotune-változata, kitől mástól, mint az Autotune the News csapatától. Sheen apó akkora rokksztár, hogy körbeturnézta a médiát, és előnyt csinált abból, hogy pornósokkal bulizott és annyira szétdrogozta magát, hogy mindenhonnan kirúgták.

Mások ilyenkor elsunnyognak rehabra, de ő nem. Charlie nyerni akart, olyan mondatokat elsütve, mint "a halál a hülyéknek való", vagy hogy "egy kibaszott rocksztár vagyok a Marsról", de a "mellettem Mick Jagger kialvatlan szemű kéz nélküli kisgyereknek tűnik". 

Go, Charlie, go! Bónusz szarvicc egy kommentből: mennyi drogot nyomott Sheen? Hát eleget, hogy két pasi és egy kicsi belehaljon. LOL!

 



Extrabónusz:Charlie Sheen idézetbank. Priceless.

A bejegyzés trackback címe:

https://memlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr402724309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gudmen 2011.03.15. 19:03:13

Charlie for Prez!:)
süti beállítások módosítása