Nehéz elkezdeni az alapozást, ha a mémekről van szó, de kezdésként álljon itt a blog hitvallásaként egy afféle bestof-gyűjtemény az eddigi legfontosabb mémekből a zinternet történetében. Sok helyen és sokan foglalkoztak már ezzel, a jövőben pedig inkább az újdonságokra koncentrálok majd.  

20 videó, amit látni kell - A Viral Video Chart kedvenc videós mémjei: David a fogorvos után, Dramatic Chipmunk (ami ugye a valóságban prérikutya), Hitler Bukás-remix, Will it blend és társai.

Az elmúlt 10 év webes videói - Nagyon jó magyarmém-összeállítás az Indextől, Szalacsitól az Open Stage Székelylenden át a Táncoló Gyurcsányig.

Update 2010-ből, 2.rész - A legfrissebb válogatás az [origo] áttekintése, csak külföldre fókuszál, de Jessie Slaugter-től a Bed Intruderig mindent megtalálunk, ami az előző évet jellemezte.

Első nekifutásra ennyi, így már senkinek sem kell hülyén néznie, ha megkérdezik, hogy látta-e már azt a videót, amiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://memlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr512668219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása