...valami nagyon csúnya dolog történt, a Zinternet ugyanis beszippantotta a méltán ismeretlen Ark Music Factory egyik tehetséges protezsáltját. Hogy mit csinál az Ark? Producál 10-12 éves lányokat a sztárság felé, mindenkinek van egy videója, és onnantól tinisztárrá kiáltják ki. Nade nem véletlenül nem hallottuk ugye CJ Fam, Sophia Linkletter (!!!) vagy Rebecca Black nevét.

Helyesbítek.

Rebecca Black nevét hallottuk. Itt a videója, a knowyourmeme.com-on pedig zseniális gyűjtemény van a dologról, érdemes hozzáfűzni, hogy február végén készült el a videó, a gyűjteményben található alkotások mindössze két hét alatt dobódtak össze. Éljen a netfolklór, és éljen a Friday, minden idők valószínűleg egyik leggagyibb száma.

 

 

 

 Ez meg az eddig fellelhető legjobb paródiavideó, reméljük a Saturday Night Live és társai is hamarosan lépnek ezügyben :)

A bejegyzés trackback címe:

https://memlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr762753234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

albatrosz ezredes 2011.03.19. 16:51:13

szerintem ez is ilyen kardashian-szerű hulladék, és itt is apuka fizette a klipet a kis ribanc 15. születésnapjára. egy hatefuck-ra azért még benevezném.

anus pannonius 2011.03.19. 17:11:45

@albatrosz ezredes: "the parents paid Ark Music $2,000 for a package that included a choice of two pre-written songs."
egy klipért meg két számért annyira nem is rossz :D

_UnderCover_ 2011.04.21. 12:26:56

A "Producál" szó használatáért jár a faszkorbács.
süti beállítások módosítása